Skip links

Aanmelden bij Hofstad Mavo Havo

Wat leuk dat u uw zoon/dochter bij ons wilt inschrijven! Dit inschrijven kan met een Kader/TL-, TL-, TL/Havo- en Havo-advies

De tweede aanmeldperiode is van maandag 11 t/m donderdag 14 april (16.00 uur).

U kunt de formulieren wel alvast uploaden en versturen, maar de adviesformulieren worden pas behandeld in de daarvoor vastgestelde aanmeldperiode: maandag 11 t/m 14 april.

De Unieke Code op het formulier kunnen we niet eerder invoeren in het programma ‘Onderwijs Transparant’. In deze periode ontvangt u ook per mail een overzicht van de scholen die u op het adviesformulier heeft aangegeven, zodat u kunt controleren of dit goed door ons is ingevuld.

Wilt u het inschrijfformulier volledig invullen en het adviesformulier uploaden? Geeft u dan op het adviesformulier minimaal 6 scholen aan.

Bij Hofstad Mavo Havo vermeldt u dan een 1, als 1e keuze. U hoeft deze formulieren niet naar andere scholen die op de keuzelijst staan te versturen.
We moeten iedereen in deze aanmeldperiode als ‘gelijktijdig aangemeld’ behandelen. Het maakt dus niet uit of een leerling op de eerste of de laatste dag van de aanmeldperiode aangemeld wordt.

In de afgelopen jaren hebben we iedereen die zich had aangemeld, op Hofstad Mavo Havo kunnen plaatsen.

Op donderdag 21 april 2022 na 15.00 uur mag bekendgemaakt worden of uw zoon/dochter geplaatst is. De brief of uw zoon/dochter is geplaatst op Hofstad Mavo Havo, ontvangen ouder(s)/verzorger(s) op vrijdag 22 april.

Mocht het u niet lukken om uw zoon/dochter digitaal aan te melden of heeft u nog andere vragen, dan kunt u contact opnemen met mevr. S. Dispa (dpa@hofstadmavohavo.nl of via tel.nr. 070- 397 15 41).

Aanmelden

Graag het aanmeldformulier volledig invullen en het adviesformulier uploaden.


  GEGEVENS LEERLING (alle gegevens met een * zijn verplicht)

   

  Geslacht*
  ManVrouw


   


  GEGEVENS OUDER(S)/VERZORGER(S) (alle gegevens met een * zijn verplicht)

   

  Heeft u al een kind op Hofstad Mavo Havo?
  JaNee  Het advies van de basisschool is*

   


  BESTAND UPLOADEN

   


  Voeg hier uw 3 formulieren toe.
  Via telefoon: Maak een foto van de 3 pagina's en voeg deze toe vanuit uw filmrol.
  Via PC: Scan uw formulieren en voeg deze toe vanuit uw bestanden.

   


  Formulier 1 Aanmeldformulier


  Formulier 2 Voorkeuren scholen


  Formulier 3 Voorrangsregels


  Heeft u het adviesformulier als bestand toegevoegd*
  JaNee, het lukt mij niet, neem contact met mij op


  Ik heb nog een vraag:  Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om uw gegevens te verwerken en/of contact met u op te nemen.